bedrijfsprofiel

  • Particulier Verkoop

    Wilt u als particulier pallets bij ons kopen? Dat is mogelijk. Hier leest u hoe dat in zijn werk gaat. Wij zijn alleen op zaterdag geopend/beschikbaar voor particuliere verkoop. Van maandag t/m vrijdag is er geen mogelijkheid om als particulier pallets te komen kopen. Wij kunnen naast de standaard maten ook maatwerk leveren....
    lees verder

visie

Doelstelling

Doelstelling is om onze klanten zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn, maar ook met hen mee te denken aan de beste pallet, kist of krat. En daarnaast te blijven door ontwikkelen naar een steeds beter wordend product.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Wij staan voor kwaliteit, ervaring en betrouwbaarheid, deze formule is de lijfspreuk en drijfveer van ons bedrijf pallethandel MR Pallets en Kisten.

Inkoop

pallets

Inkoop pallets is bij Pallethandel MR Pallets en Kisten een praktische oplossing voor bedrijven om overtollige pallets af te voeren.

Ook pallets die beschadigd zijn, nemen wij in. Deze worden vakkundig gerepareerd in onze reparatieafdeling in onze werkplaats in Amsterdam. Zo krijgen de pallets een tweede leven en is zeer milieuvriendelijk.

Verkoop

pallets

Pallethandel MR Pallets en Kisten verkoopt nieuwe-, kunststof- en gebruikte pallets in alle soorten en maten. Deze hebben wij ruim op voorraad staan in onze werkplaats in Amsterdam. Alles staat bij ons in een droge opslagruimte.

Voor het produceren van nieuwe houten pallets gebruiken wij uitsluitend hout met een FSC keurmerk en PEFC keurmerk.

Eigen

transport

Sinds kort heeft pallethandel MR Pallets en Kisten ook eigen vervoer met flink wat laadvermogen.

Met onze vrachtwagen kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn, zodat de pallets en kisten snel bij de klant zijn.

Wij zijn logistiek centraal gelegen in het Westelijk Havengebied van Amsterdam.

Diensten die wij bieden

1

Palletopslag en beheer

Palletopslag en beheer is een zeer belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf. Logistiek plannen en meedenken met onze klanten zorgt voor een optimale samenwerking.

2

Heat Treatment / ISPM 15

Het doel van een heat treatment behandeling is het doden van insecten en andere micro organismen. Dit ter voorkoming van verspreiding van ongedierte en insecten naar het buitenland.

3

Pallettransport

Met ons eigen vervoer kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en kunnen snelĀ  uit voorraad leveren. Wij zijn centraal gelegen in het Westelijk Havengebied van Amsterdam.

4

Reparatie Pallets

Er komen bij ons alle soorten en maten pallets bij ons binnen. Waarbij elke lading zorgvuldig wordt uitgezocht. Daarbij zitten ook pallets met een kapot bovendekje.

5

Pallet recycling / Afvalpallets

Kapotte pallets die niet meer te repareren zijn worden volledig gerecycled tot bijvoorbeeld een product dat duurzame energie kan opwekken of voor de spaanplaat industrie.