Reparatie Pallets

Reparatie Pallets

Er komen bij ons alle soorten en maten pallets bij ons binnen. Waarbij elke lading zorgvuldig wordt uitgezocht. Daarbij zitten ook pallets met een kapot bovendekje of die een blokje missen of beschadigd zijn. Het zijn immers gebruiksvoorwerpen die aardig wat te verduren krijgen tijdens transport of opslag en dan gaat er wel eens wat stuk.

De pallets met kleine mankementjes worden bij ons in de reparatie afdeling, vakkundig hersteld. Door onze jarenlange ervaring weten we inmiddels door en door hoe een pallet goed gerepareerd moet worden. Hierdoor blijft het een kwaliteitsproduct. Het repareren van euro pallets is dan ook geen enkel probleem.

Hiervoor gebruiken bij uitsluitend hout met een FSC keurmerk en PEFC keurmerk. Deze keurmerken staan voor verantwoord bosbeheer. Op deze manier komen gebruikte pallets weer terug in het circuit.

Dit is een zeer milieu vriendelijke manier. De pallet wordt hergebruikt en het defecte onderdeel word volledig gerecycled.

Zoals u leest is een kapotte pallet weggooien echt zonde en het neemt ook erg veel ruimte in beslag van de afvalcontainer, wat ook erg onpraktisch is en bedrijven geld kost!

Voor meer informatie over recycling, zie recycling/afval pallets.

Neem contact op